Gyakori kérdések

Hová szállít a Kiskapa Kertegylet?

A Kiskapa Kertegylet Győrbe, és annak 15 km-es vonzáskörzetébe vállal házhozszállítást, elsősorban az alábbi településekre: Győr, Győrszentiván, Győrújbarát központ, Győrújfalu, Győrzámoly, Győrladamér, Vámosszabadi, Kisbajcs, Nagybajcs.
 

Mikor érkezik a ládád?

A kiszállítás minden héten csütörtökön törénik. Főszezonban (májustól szeptember végéig) 16-20 óra között, az őszi betakarítás után (októbertől a következő főszezonig) 14-18 óra között érkeznek házhoz a ládák. Ha ettől eltérő időpontban vagy más napon szeretnél kiszállítást kérni, kérlek jelezd felém! 
 

Mi kerül a ládádba?

A láda tartalmát alapvetően én állítom össze Neked az aktuális terményekből válogatva. Mindig törekszem a jó felhasználhatóságra és a bőségre. Természetesen figyelembe veszem a kéréseidet is, így megrendeléskor a megjegyzés rovatban megírhatod, hogy mi az, amit mindenképpen szeretnél kapni és mi az, aminek egyáltalán nem örülnél!

Meddig kell leadnod a megrendelést?

Megrendelésedet a csütörtöki kiszállításra legkésőbb szerda délután 14 óráig adhatod le, amelyet a beérkezést követő 24 órán belül visszaigazolok. Teljesítést a készlet erejéig tudok vállalni, a megrendelések beérkezésének sorrendjét figyelembe véve. Annak érdekében, hogy megrendelésedet biztosan teljesíteni tudjam, érdemes minél előbb elküldened, de a legbiztosabb, ha csatlakozol a Törzsvásárlói programhoz és Zöldkártyát váltasz!