A rendelés menete

Töltsd ki az alábbi űrlapot értelemszerűen! Az aktuális hétre szerda délután 14 óráig tudod leadni megrendelésed, amelyet 24 órán belül válasz email-ben visszaigazolok. A kiszállítás minden héten csütörtökön történik. Megrendeléseket a készlet erejéig tudok elfogadni. A teljesítés várható időpontjáról minden esetben visszaigazolást kapsz az Általad megadott  e-mail címre.
A láda tartalmával kapcsolatos kéréseidet, zöldkártya váltásakor a választott szállítási dátumokat, a kiszállítással kapcsolatos jelzéseidet, illetve minden egyéb észrevételed a megjegyzés menüpontban írhatod meg. 

A fizetést a láda átvételekor készpénzben vagy számla ellenében átutalással teljesítheted. Zöldkártya váltása esetén az ellenértéket az első láda átvételekor egy összegben készpénzben, vagy számla ellenében átutalással teljesítheted.
A ládák ára tartalmazza a házhoz szállítás díját (a Kiskapa Kertegylet Győrben és annak 15 km-es vonzáskörzetében vállalja a megrendelések kiszállítását).

Kérdés esetén személyesen is felveheted velem a kapcsolatot elérhetőségeim valamelyikén!   

 


 

Ládarendelés

Jelenleg nincs kapacitásunk további ládák felvételére. Kérjük iratkozz fel hírlevélre, hogy friss információkat kaphass szolgáltatásainkról!